TATAR

tatar

  • 400 g polędwicy wołowej
  • 1 ogórek kiszony
  • 1 mała biała cebula
  • 1 mała czerwona cebula
  • 6 sztuk kurek marynowanych
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 1 żółtko na każdą porcję
  • sól
  • pieprz świeżo mielony

1.Polędwicę posiekaj nożem.

2. Pokrój w kosteczkę dodatki: ogórka, cebule i kurki

3.Dopraw na koniec musztardą, solą i dużą ilością pieprzu.

4. Dodaj do mięska żółtko.

Tatara ułóż łącząc wszystkie składniki ze sobą, bądź poukładaj je osobno dbając oczywiście o estetyczne podanie ;-)

Smacznego!!!

  2 comments for “TATAR

  1. 26 maja 2017 o 21:17

    Tatar to chyba moja ulubiona przystawka, ale tak pięknie podanego chyba nigdy nie jadłem! :)

    • agastolarska
      26 maja 2017 o 21:33

      Bardzo dziękuję za tak miły komentarz ;-)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *